Frolic

10 Of The Best G-Rated Comparison Jokes

It can sometimes be hard coming up with jokes that don’t include swearing or are somewhat offensive. But, that doesn’t mean that it’s impossible. There are a lot of great jokes that don’t offend anyone. Here are some of the best “what’s the difference between” jokes.

1) Steak vs Meteorite

Question: What’s the difference between a steak and a meteorite?
Answer: One’s meaty and the other’s a little meteor.

Explanation: The steak is meaty and the meteorite is meatier (meteor).

2) Beer nuts vs Deer nuts

Question: What’s the difference between beer nuts and deer nuts?
Answer: Beer nuts are about two dollars while deer nuts are usually under a buck.

3) Cat vs Comma

Question: What’s the difference between a cat and a comma?
Answer: One has claws at the end of its paws and one is a pause at the end of a clause.

4) Skydiver vs Golfer

Question: What’s the difference between a bad skydiver and a bad golfer?
Answer: One goes, “Darn.” WHACK! The other goes, WHACK! “Darn!”

5) Jewelry Seller vs Jailer

Question: What the difference between a jeweler and a jailer?
Answer: A jeweler sells watches while a jailer watches cells.

6) Poorly-dressed man vs Well-dressed man

Question: What’s the difference between a poorly-dressed man on a unicycle and a well-dressed man on a bicycle?
Answer: Attire.

Explanation: A tire (attire).

Related

Question: Why did the bike fall over?
Answer: It was two tired.

7) Piano vs Tuna

Question: What’s the difference between a piano, tuna, and glue?
Answer: You can tuna piano, but you can’t piano a tuna.

Wait, what about the glue? Why is that in there?

…everyone gets stuck on that one.

8) Dubai vs Abu Dhabi

Question: What’s the difference between Dubai and Abu Dhabi?
Answer: People in Dubai don’t like the Flintstones but people in Abu Dhabi dooo

Explanation: Fred Flintstone says yaba-daba-dooo which sounds somewhat like abu dhabi dooo.

9) Hippo vs Zippo

Question: What’s the difference between a zippo and a hippo?
Answer: One is heavy while the other is a little lighter.

10) Potato vs Your Mom

Question: What’s the difference between a potato and your mom?
Answer: Ones is fat, lumpy and full of carbs. The other is a potato